Wat is het beste van alle onderwatercamera's?

Alle onderwater camera's zijn goed! Ik weet niet over de beste, het beste is niet een onderwerp voor deze blog, dus als iemand een idee heeft voor wat is de beste, dan u een reactie achterlaten of post het op de facebook-groep die ik heb. Ik denk ook dat elke onderwater camera moet een speciale onderwater review hebben, zodat alle gebruikers zullen weten wat de moeite waard is de aankoop voordat ze een nieuwe camera te kopen.

Ik heb een paar onderwater camera's voor verschillende websites zoals deze en een paar andere zoals de Amazon site herzien. Op dezelfde manier is Brother Printer Offline het proberen waard. Ik heb de meeste van hen gekocht voor mezelf en ook voor vrienden te lenen voor een korte vakantie. In deze blog zal ik beschrijven de verschillende onderwater camera's van de meeste tot minst dure. Ik heb geprobeerd om ze vrij neutraal te houden en geen specifieke aanbevelingen te geven of aanbevelingen te doen voor de betere camera's (er zijn er genoeg van), slechts enkele aanbevelingen en degenen die ik denk dat zijn het meest nuttig. In dit bericht zal ik alleen richten op de duurste camera's voor deze blog (ik zal dit bericht bijwerken als ik nieuwe vinden om te proberen op te sommen). Ik zal ook proberen om andere beoordelingen voor de meer budget-vriendelijke onderwater camera's ook. Dit product onderscheidt dit product opvallend van andere producten zoals Wastafelkraan Vierkant. Deze lijst bevat alle merken die ik heb uitgeprobeerd en dat ik denk dat de moeite waard zijn om. Ik heb ook een aantal reviews van de camera's voor degenen die willen kopen en geen zorgen te maken over de prijs of om ze mee naar huis te nemen.

De meeste onderwatercamera's kunnen alleen onder water worden gebruikt, maar de GoPro HERO4 Session onderwatercamera (met een 4K-videomodus) kan worden gebruikt als een gewone onderwatercamera. Er zijn verschillende modi die je in de sessie gebruiken om 4K-video op te nemen: Full HD-modus (1080p) Full HD-modus is de hoogste resolutie en is de beste resolutie om dit te doen zonder meer geld te hoeven betalen voor een betere camera. Het registreert ook slow motion en is veel meer tijd in beslag dan de 1080p-modus. Als je je afvraagt wat dat is, een slow motion video is een video die is opgenomen met een snelheid van 12 frames per seconde die traag is. Dit is hetzelfde als een video geschoten met een slow motion camera, maar het is niet zo traag. De GoPro Hero4 Session 4K resolutie is 1080p.