Hoeveel moet ik betalen voor onderwatercamera's?

Koop er zoveel als je je veroorloven! Mijn doel is om mijn blog gaande te houden tot het einde van 2016! Maar voordat dat ik wil wat onderzoek te doen op een aantal populaire onderwater camera's en waarom ze de moeite waard zijn om te kopen.

Ik was echt onder de indruk van de eerste die ik kocht, de MiroVision. Ik dacht dat dit misschien een geweldige camera die ik kon gebruiken voor onderwater fotografie. In het begin, de camera leek een beetje te duur voor wat het kan doen. Maar het is veel betaalbaarder dan andere camera's die ik heb gehad op deze lijst. Als gevolg daarvan is het duidelijk sterker dan Ip Adres Printer Zoeken. Hier zijn een aantal belangrijke functies die ik vond over.

Je hoeft niet de tijd te nemen om het goed in te stellen voordat je onder water schiet. Het eerste wat ik deed na het krijgen van het was om de ori├źntatie van de camera te controleren en ervoor te zorgen dat de sensor had een beeldhoek die past bij de camera. Met andere woorden, ik moest de lens te controleren op elke hoek die zou passen in het ondiepe water. Daarna ging ik verder en aangesloten mijn camera op een afstandsbediening. Het is gemakkelijker om de beeldhoek van de camera aan te passen wanneer u het besturingselement hebt bevestigd. Dat is hoe ik het onder water gebruikt, gewoon met behulp van de afstandsbediening. Waar moet ik onderwatercamera's kopen? Deze kan lastig zijn, maar er zijn veel opties voor afstandsbedieningen, en je moet in staat zijn om er een te vinden die past bij uw behoeften.

Ik heb geen eigen een van de onderwater camera's die zijn gemaakt van plastic, maar ik heb wel een camera in mijn hand. U meer lezen over de camera die ik hier heb. Ik heb ook een afstandsbediening voor mijn telefoon onder water, ook.

Ik ben momenteel het testen van dit apparaat. Ik ben een professionele fotograaf overdag, en ik wil weten of ik kan mijn onderwater foto's eruit te krijgen voordat ik eindigen met een dure onderwater camera. Hoe meer je weet over camera's, hoe beter je in staat om beslissingen te nemen over welke camera het beste werkt voor uw behoeften. Als je vragen hebt over de camera die je in je handen hebt, kun je me er op Facebook of Reddit naar vragen.

Update: Zie onze nieuwe blogpost over onderwatercamera's. Overweeg een ervaringsrapport onderwatercamera. U nu lezen over onderwater camera's op de onderstaande links.

Als u een fotograaf in de markt voor een camera, vindt u een heleboel grote onderwater fotografie middelen die er zijn. Er zijn ook verschillende bedrijven die zich toeleggen op het maken van onderwatercamera's. De meeste van de onderwater fotografie middelen zijn voor de professionele fotograaf, maar de prijs voor de meeste van de producten is goedkoper voor de casual fotograaf.

Maar wat als je gewoon nodig hebt om foto's te nemen en niet veel meer? Als u in deze situatie bent, u altijd een kleine onderwatercamera voor minder dan $100 kopen (in feite kunnen vele onderwatercamerapakketten voor zo weinig zoals $50) worden gekocht of een speciale onderwatercamera van een gespecialiseerd bedrijf van de onderwatercamera, zoals OceanCam kopen. De onderwatercamera's van OceanCam zijn over het algemeen krachtiger en veel betere kwaliteit dan hun tegenhangers van elk ander bedrijf. De beste manier om meer te weten te komen over OceanCam is om hun website te bezoeken.