contacteer mij

Contact Form

Vraag altijd wat je wilt weten! Vraag naar de waarheid!

Als je een online journalist met een groot publiek, het helpt om een goede SEO. Probeer zoveel mogelijk vragen te beantwoorden, met een eenvoudig antwoord. Zorg ervoor dat uw antwoord is eenvoudig, gemakkelijk te onthouden, en niet verwarrend.

Ik heb ontdekt dat een goed antwoord dat past bij het publiek zal betere rankings op zoekmachines zoals Google te krijgen. Google is een zoekmachine die het web sneller en gemakkelijker maakt voor gebruikers om de kwaliteit van uw website te gebruiken en te verbeteren.

Hier zijn de vragen die ik vraag om een antwoord dat nuttig zal zijn voor mijn publiek te krijgen: Wat is uw bedrijf, wat is uw industrie, wat bent u over, hoe verkoopt u, wat doe je voor uw klanten, en wat denk je van de industrie als geheel? Wat is het publiek van uw website? Heeft u een website? Wat voor inhoud heb je?

Bijvoorbeeld, als uw antwoord is dat u onderwater camera's, en je verkoopt een product, zult u waarschijnlijk ook wilt een paar feiten en cijfers om dat een back-up te krijgen.

Onze openingstijden

  • Maandag: 06:15 - 19:15
  • Dinsdag: 09:00 - 19:15
  • Woensdag: 09:15 - 14:00
  • Donderdag: 07:45 - 15:45
  • Vrijdag: 06:30 - 14:00