About us

Toen ik deze blog in 2016 begon, was ik de eerste die de onderwatercamera aan de wereld introduceerde. Daarvoor was ik in mijn eentje veel in het water, en de onderwatercamera was iets om goed te kijken en thuis uit te proberen.

Tegelijkertijd zag ik zo veel mensen op het internet vragen om meer en meer info over de onderwatercamera. Sommigen vroegen om te weten waar ze te vinden in de zee en sommigen wilden weten hoe ze werkten. Dus deze blog was geboren en ik bleef meer info toe te voegen, en een aantal video's, en een aantal reviews en tutorials voor elk. Ik zou hier niet zijn zonder mijn familie, mijn vriendin en mijn vrienden. Ik ben een student, en mijn passie was om deze hobby van onderwater fotografie te brengen aan iedereen die wilde om het te ervaren en plezier hebben terwijl het doen.

In 2018 werd ik geïnterviewd door Wunderground over het onderwerp onderwatercamera's: "Wat is onderwatercamera?", "Hoe koop je een camera?" Ik ben blij dat ik besloot om te praten over mijn ervaring met onderwater camera's en ook wat is het verschil tussen onderwater camera's en andere soorten onderwater camera's.

Wat is onderwatercamera?

Veel mensen stellen me die vraag wanneer ze voor het eerst de kans krijgen om te horen over onderwater camera. Wat is een onderwatercamera? Ik moet je zeggen dat ik niet geloof dat onderwater camera betekent camera die je een foto te nemen met, een camera die je het oppervlak of de bodem van het water toont.

Voor mij, onderwater camera is een camera die in staat is om een real-time, echte onderwater uitzicht op een situatie vast te leggen. Wat er eigenlijk gaande is onder het wateroppervlak is iets wat je niet zien of zelfs direct opnemen.

Ik ben geboren in Amsterdam en nu ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2002 werk ik met onderwatercamera's en ik was de eerste die er in 2003 over publiceerde. Sindsdien is er een groeiende interesse in onderwatercamera's in Nederland. Het eerste Nederlandse onderwatercamerabedrijf werd in de jaren negentig in Nederland opgericht.

Mijn onderzoek interesses zijn: Onderwater camera's, onderwater camera's technologie, onderwater camera reviews en beoordelingen van onderwater camera's. Ik heb een internationaal onderzoeks- en ontwikkelingsproject voor onderwatercamera's en aanverwante apparatuur. Het heet: "Onderwater Visie." Ik hoop dat deze blog andere Nederlandse onderwatercamera-eigenaren die geïnteresseerd zijn om te duiken en foto's te nemen onder water te inspireren. Gelieve voel je vrij om me opmerkingen achter te laten, als je vragen hebt. Ik zal proberen de vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. In feite heb ik nagedacht over dit onderwerp voor een lange tijd en ik besloot om een blog te schrijven. Zo begon ik over onderwatercamera's te schrijven.

Mijn motto is: 'als je iets ziet, kun je het doen'. Als het werkt doe je het en als het mislukt, weet je wat er mis is. Ik bespraak niet om een expert te zijn en ik zal nooit beweren dat een. Echter, ik neem de tijd om onderzoek te doen en post-informatie om de gemeenschap te helpen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt.

Hoe maak je een onderwatercamera te gebruiken Ik weet zeker dat je hebt gehoord van onderwater camera's voor. Er zijn veel verschillende soorten, maar de meest voorkomende types zijn onderwater camera's. Deze apparaten hebben een camera geplaatst onder het water of een boei in het water en ze worden gebruikt om de oceaanbodem en de organismen die leven in de oceaan te observeren. Ik heb ze altijd interessant en leuk gevonden om te gebruiken. Er zijn echter momenten waarop onderwatercamera's niet nodig zijn. Ze zijn niet echt hetzelfde soort camera's die we zien in de films. Ik ga het niet hebben over onderwatercamera's omdat het niet echt onderwatercamera's zijn. Wanneer u de juiste onderwatercamera hebt u het gebruiken om uw oceaanbodem te zien.

Ik heb veel ervaring omdat ik als kind in een onderzeeër zat. Ik hou van duiken en ik hou van wetenschap. Ik ben ook een vrij goede schrijver. Dus in die zin was ik waarschijnlijk een goede fit om het team te versterken. Ik hoop dat je het interessant vindt. Dank aan u allen voor uw steun en vriendelijke woorden.

Het nieuwe onderwatercamerateam, onder leiding van de voormalige Duitse onderzeebootofficier en uitvinder Otto Wieland, start begin 2018 met het documenteren van het leven in de oceaan voor de komende 5 jaar. De missie van het team is om de diepe oceaan, de "derde dimensie" van de zee, vanaf het oppervlak te documenteren. Het doel is om een database van informatie over alle bekende diepzeeleven te creëren. Wieland, geboren en getogen in Zuid-Afrika, heeft een passie voor diepe oceaanexploratie en is een gepassioneerde student en ontwikkelaar. In 2017 won hij de eerste plaats in de DARPA Open Challenge (een programma dat $10.000 weggeeft voor het meest innovatieve idee).