Aanbevelingen voor onderwatercamera's?

Lees mijn blog over dit onderwerp.

Dit is een gids over de meest populaire onderwater camera's en camera's die onder water kunnen worden gebruikt. De prijs zal in het Nederlands zijn, maar de informatie is altijd goed. De lijst van de camera is vrij lang, dus het zal een tijdje duren om te komen met het en ik heb geen wijzigingen aangebracht. Ik zou het op prijs stellen als je me vertellen waar ik het mis heb. Als je iets in mijn lijst verkeerd, laat het me weten in de comments. De camera's die ik zal noemen zijn meestal die niet duur zijn en die je krijgen van het internet. Ik kan het niet vinden van een onderwater camera met een waterdichte lens, dus ik zal niet de lijst die hier. Er zijn verschillende soorten onderwater camera die kunnen worden gebruikt. Ik ga een aantal van hen lijst in de volgorde van waar ik denk dat ze het beste zullen werken. In willekeurige volgorde:

1. CCD camera (CCD: Continuous Digital Cameras) - Deze camera's hebben een interne sensor die een reeks beelden die u gebruiken om te verwerken opslaat. Ze worden vaak gebruikt in onderwater camera's, omdat het biedt meer functies. In het algemeen zal de beste onderwatercamera een laag prijskaartje, goede kwaliteit en een hoog prijskaartje hebben, omdat er veel variabelen zijn wanneer je de prijs en kwaliteit van verschillende onderwatercamera's vergelijkt. 2. Diepte-Aware Camera's - Deze camera's zijn gebouwd om de diepte waarop ze worden gebruikt in de oceaan te meten. Er zijn veel verschillende modellen die er zijn met verschillende resoluties. In het algemeen geven dieptebewuste camera's een beeld van hogere kwaliteit. Ze zijn geweldig voor onderwater fotografie en kan de onderwaterwereld die meestal niet wordt vastgelegd door conventionele onderwatercamera's vast te leggen. In deze blog ben ik niet van plan om u te laten zien een onderwater camera of geven u alle details over het model, maar ik ga u een aantal suggesties om de juiste te kiezen voor uw behoeften te kiezen. 3. Daarom is het zeker nuttiger dan Control Panel In Dutch. Waterdichte camera's - Deze camera's zijn meestal waterdicht, zodat u ze mee nemen in de oceaan of als u ze onder water wilt meenemen, u een waterdichte waterdichte camerakit aanschaffen. Sommige van deze modellen kunnen foto's maken op water of het water dat diep is en als je een boot hebt en je wilt niet de hele tijd in het water zijn, kun je zelfs een speciale kit kopen met een camera die foto's onder water kan nemen. Waar moet ik onderwatercamera's kopen? Als u een foto wilt maken onder water met een onderwatercamera u gebruik maken van een waterdichte lens die ook waterdicht moet zijn. U ook gebruik maken van een waterdichte batterij en / of waterdichte geheugenkaart ook.